<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Європа
04.10.2022 352

ЄС підписав меморандум про надання Україні €5 мільярдів макрофінансової допомоги

Європейський Союз підписав Меморандум про взаєморозуміння щодо надання Україні 5 мільярдів євро макрофінансової допомоги.

630_360_1562308141-294_03.10.22

Про це Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив у Твіттері, передає Укрінформ.

 

"ЄС підписав Меморандум про взаєморозуміння щодо надання Україні €5 млрд макрофінансової допомоги. Вдячний Урсулі фон дер Ляєн (президент Єврокомісії - ред.) та Валдісу Домбровскісу (виконавчий віцепрезидент ЄК - ред.) за це рішення", - написав Шмигаль.

За його словами, це черговий жест ЄС, що має намір підтримати Україну у перемозі у цій війні, відбудові та прагненні до європейського майбутнього.

Як повідомлялося, Європейський Союз у вересні ухвалив рішення терміново надати Україні додаткову макрофінансову допомогу у розмірі 5 мільярдів євро.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС підписав меморандум про надання Україні €5 мільярдів макрофінансової допомоги 5.00 5 1
Політика / Європа
04.10.2022 352
Еще материалы раздела «Європа»