<
НОВИНИ ДНЯ: У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихіднівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2022 1108

Синоптики спрогнозували, коли і наскільки прийде до України бабине літо

Бабиному літу в Україні бути, але недовго.

Дощова погода із сильним вітром і прохолодою утримається ще два дні, а потім прийде довгоочікуване бабине літо.

Від середини тижня температура повітря почне поступово підвищуватися, а дощі припиняться, розповідають синоптики ТСН.

На заході країни ще утримається поривчастий вітер, але до кінця тижня він стихне. На більшості території України температура вночі очікується 4-9 градусів тепла, вдень - 8-13. На півдні та сході - до 19-20 градусів.

Тепло в країні протримається до 11 жовтня, а вже від 12 очікується незначне похолодання й опади.

"Потепління ми очікуємо ближче до кінця тижня. На наступному тижні, приблизно це 5-11 жовтня. Саме буде підвищення температури. Україна перебуватиме в зоні підвищеного тиску. Але таких сильно високих температурних значень ми не будемо прогнозувати. Приблизно 14-19 градусів. На півдні трішки тепліше - до 21 градуса", - розповідає синоптикиня "Укргідрометцентру" Діана Кривобок.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптики спрогнозували, коли і наскільки прийде до України бабине літо 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2022 1108
Еще материалы раздела «Суспільство»