<
НОВИНИ ДНЯ: Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травнявсі новини дня
Політика
Україна
05.10.2022 516

Зеленський затвердив рішення РНБО про неможливість ведення переговорів з РФ, поки президентом є Путін

Зеленський своїм указом констатував неможливість проведення переговорів з президентом РФ Путіним.

4ad7cf35194718350e0ca1c28f35a3c3_05.10.22

Президент Володимир Зеленський  підписав указ Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 вересня 2022 року "Щодо дій України у відповідь на спробу Російської Федерації анексувати території нашої держави, з метою гарантування безпеки євроатлантичного простору, України та відновлення її територіальної цілісності". Пише ТСН. 

Відповідний указ оприлюднено на сайті Офісу президентав України.

Указ передбачає неможливість ведення переговорів з РФ, поки її президентом є Володимир Путін.

"Констатувати неможливість проведення переговорів з Президентом Російської Федерації В.Путіним", - йдеться у документі.

Указом також схвалено рішення РНБО про звернення України с заявкою на вступ до Організації Північноатлантичного договору (НАТО) у пришвидшеному порядку.

Контроль за виконанням рішення РНБО, введеного в дію цим Указом, покладено на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.  Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, на церемонії у Кремлі 30 вересня президент РФ Володимир Путін оголосив про спробу анексії Донецької, Луганської, Херсонської і Запорізької областей за підсумками фейкових референдумів, проведених окупантами в цих регіонах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський затвердив рішення РНБО про неможливість ведення переговорів з РФ, поки президентом є Путін 5.00 5 1
Політика / Україна
05.10.2022 516
Еще материалы раздела «Україна»