НОВИНИ ДНЯ: Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
06.10.2022 669

Українські військові звільнили шість населених пунктів в Луганській області, - Гайдай

У середу, 5 жовтня, бійцям Збройних сил України вдалося звільнити від російських окупантів уже шість населених пунктів Луганської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая в Telegram.

"Можу сказати, що на сьогодні це шість населених пунктів", - заявив Гайдай, коментуючи початок деокупації Луганської області.

При цьому він підкреслив, що поки що не може розповісти, які саме населені пункти звільнили ЗСУ, оскільки цю інформацію дізнаються окупанти і вони можуть спробувати "стерти їх з лиця землі".

Також Гайдай розповів, що на українських військових чекають навіть ті люди, які проживають на територіях, окупованих Росією ще у 2014 році.

Нагадаємо, 5 жовтня вранці Гайдай заявив, що українські військові офіційно розпочали деокупацію Луганської області. Тоді він розповідав, що ЗСУ вже звільнили кілька населених пунктів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські військові звільнили шість населених пунктів в Луганській області, - Гайдай 5.00 5 2
Політика / Україна
06.10.2022 669
Еще материалы раздела «Україна»