<
НОВИНИ ДНЯ: Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.10.2022 1441

Де дощитиме у вихідні: синоптики надали прогноз погоди на 8-9 жовтня

У багатьох районах очікують ранкові та вечірні тумани.

Прогноз погоди на 8-9 жовтня тішитиме жителів багатьох регіонів України, але у деяких районах у суботу та неділю пройдуть дощі.

Про це повідомив Український гідрометеорологічний центр.

У перші суботу та неділю жовтня в Україні буде переважно тепла і суха погода, а також поле підвищеного тиску. Температура істотно не зміниться, окрім деяких областей.

У вихідні погода порадує. У більшості регіонів - без опадів, лише в неділю вночі у західних, вдень у північних областях місцями невеликий дощ.

Вночі та вранці у вихідні місцями опуститься туман.

Температура вночі 3-10 градусів тепла, вдень 12-19 градусів, у південній частині, завтра і в західних областях до 22 градусів.

У понеділок на Лівобережжі часом дощі, на решті території без опадів; температура вночі 4-11 градусів, в західних областях 0-5 градусів тепла, вдень в Україні 10-16 градусів.

Погода у Києві та області у вихідні

Прогноз погоди на Київщині 8-9 жовтня обіцяє невелику хмарність, але без опадів. Вночі та вранці місцями опуститься туман. Вітер переважно південно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 3-8 градусів, вдень 14-19 градусів;

У Києві вночі очікують 6-8 градусів, а вдень - 16-18.

Нагадаємо, раніше синоптикиня Наталка Діденко прогнозувала, що потепління в Україні триватиме тиждень – до 12 жовтня. Повітря прогріється від 14 до 21 градуса тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Де дощитиме у вихідні: синоптики надали прогноз погоди на 8-9 жовтня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.10.2022 1441
Еще материалы раздела «Суспільство»