<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Світ
10.10.2022 529

Частина випущених по Україні російських ракет летіла через Молдову

Три ракети, які російські війська випустили по Україні, були зафіксовані в повітряному просторі Молдови.

_z_morya_gettyimages_53454742_4_650x410_10.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на міністра закордонних справ Молдови Ніку Попеску у Twitter.

"Три крилаті ракети, запущені сьогодні вранці по Україні з російських кораблів у Чорному морі, перетнули повітряний простір Молдови. Я доручив викликати для пояснень посла Росії", - написав міністр.

При цьому, за інформацією Міноборони Молдови, ракети у повітряному просторі зафіксували спеціальні моніторингові системи.

В оборонному відомстві зазначили, що ракети становили небезпеку для інфраструктури Молдови і, зокрема, для цивільних літаків, які перебували у повітряному просторі країни.

"Міноборони у взаємодії з відповідальними структурами країни уважно стежить за ситуацією в регіоні і рішуче засуджує атаки російської армії по містах України, які спричинили людські жертви", - підкреслили в Міноборони.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 10 жовтня російські війська завдали масованого ракетного удару по території України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Частина випущених по Україні російських ракет летіла через Молдову 5.00 5 1
Політика / Світ
10.10.2022 529
Еще материалы раздела «Світ»