<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.10.2022 829

Українцям дали поради на випадок зникнення мобільного зв'язку

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення рекомендує вручну підключатися до доступних мобільних мереж.

Зазначається, що найперше потрібно відключити автовибір мережі. У смартфонах на базі Android це можна зробити, увійшовши у налаштування, надалі - обравши розділ "мобільна мережа" чи "підключення" і потім у рубриці "оператор" відключити автовибір. На iOS відключення цієї функції здійснюється за маршрутом - "параметри" - "стільникові дані" - "вибір мережі".

Наступним кроком рекомендовано знайти й обрати доступну мережу у Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи lifecell.

"Якщо зареєструватися не вдалося, варто спробувати ще раз або вибрати іншу мережу", - йдеться в повідомленні.

Після цього потрібно перевірити можливість вихідного дзвінка чи SMS. Тарифікація зберігається відповідно до тарифного плану оператора.

Також наголошується, що раз на день варто робити спроби повернутися до мережі свого оператора - вручну або увімкнувши автовибір мережі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українцям дали поради на випадок зникнення мобільного зв'язку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.10.2022 829
Еще материалы раздела «Суспільство»