<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Політика
Україна
11.10.2022 374

"Путіна "спровокував" не Кримський міст, а поразки на полі бою" – Кулеба про ракетний обстріл України

Дмитро Кулеба наголосив, що нісенітниця про "провокування" Путіна має припинитися.

Очільник МЗС Дмитро Кулеба закликав міжнародні ЗМІ припинити писати, що на ракетний терор проти України кремлівського диктатора Володимира Путіна нібито " спровокували"  вибухи на Кримському мосту. Пише ТСН. 

Кулеба наголосив, що Путін вчиняв жахливі злочини і раніше.

Про це міністр написав у Twitter.

"Ні, це не "Кримський міст" "спровокував" Путіна розв’язати ракетний терор. До подій на мосту Росія теж постійно завдавала ракетних ударів по Україні. Путін у відчаї через поразки на полі бою використовує ракетний терор, щоб змінити темп війни на свою користь", - наголосив Кулеба.

Він також закликав іноземні ЗМІ припинити розповсюджувати нісенітниці про "провокацію" Путіна.

"Йому не потрібно, щоб щось "спровокувало" його для вчинення жахливих злочинів. Прошу міжнародні ЗМІ припинити перекладати провину на жертву агресії, припускаючи, що Путін "відповідає" або його "провокують", - резюмував Кулеба.

Нагадаємо, Росія 10 жовтня завдала масованого ракетного удару по Києву та низці міст України. Внаслідок атак зафіксовані людські жертви. Є також інформація про руйнування об'єктів критичної інфраструктури у містах.

ТСН.ua зібрала все, що наразі відомо про ракетну атаку Росії по Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путіна "спровокував" не Кримський міст, а поразки на полі бою" – Кулеба про ракетний обстріл України 5.00 5 2
Політика / Україна
11.10.2022 374
Еще материалы раздела «Україна»