НОВИНИ ДНЯ: На вихідних у деяких областях істотно похолодає  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
12.10.2022 613

Сервісні центри МВС призупинили надання послуг

Через те, що не працює Національна автоматизована інформаційна система, надання послуг у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ призупинено.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Головного сервісного центру МВС.

«У зв'язку із перебоями електропостачання не працює Національна автоматизована інформаційна система. Через це надання послуг у сервісних центрах МВС призупинено. Про відновлення роботи повідомимо додатково. Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння», – заявили у ГСЦ МВС.

Як повідомлялося, зранку 10 жовтня РФ здійснила масований ракетний удар по всій території України: було випущено 84 крилаті ракети та 24 безпілотники. Унаслідок обстрілів постраждали об'єкти критичної інфраструктури, в окремих областях почалися перебої з електропостачанням та мобільним зв'язком.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сервісні центри МВС призупинили надання послуг 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
12.10.2022 613
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»