<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
13.10.2022 314

FREEhost.UA пропонує українцям надійний хмарний VPS хостинг у Польщі

Український хостинг-провайдер — компанія FREEhost.UA — розмістив додаткові серверні потужності у Польщі. Як пояснили представники компанії, відкриття дата-центру у сусідній країні викликане необхідністю організації безпечного зберігання та обробки даних, надання зручного резервного доступу до послуг VDS/VPS, а також виконання вимог ЄС щодо роботи з персональними даними.

Free_13.10.22

Що таке VPS?

VPS розшифровується як virtual private server — тобто віртуальний приватний сервер. Мова йде про процес віртуалізації, завдяки якому фізичний сервер можна поділити на декілька віртуальних приватних. У кожного — окремі процесорні потужності та окрема віртуальна пам’ять.

Як повідомляють експерти FREEhost.UA, послуга VPS актуальна у наступних випадках:

  • якщо потрібно встановити на сервер власне програмне забезпечення;
  • якщо є необхідність змінити налаштування сервера;
  • якщо потужностей віртуального хостингу недостатньо;
  • якщо не хочеться втрачати потужність через активність «сусіда» по серверу.

VPS у Польщі від FREEhost.UA: у чому переваги?

Free_13_10.22_1_1

Дата-центр у Польщі дає українським клієнтам можливість:

  • безпечно розмістити проекти, захистивши дані від можливих наслідків військової агресії;
  • отримати дзеркало власного сайту. Цю локацію можна використовувати як резервну у випадках проблем з доступом до сервера в Україні;
  • розподіляти трафік таим чином, щоб українські користувачі користувалися сайтом з українського серверу, а європейські — з польського.

VPS у Польші https://freehost.com.ua/ukr/vps-hosting/ — це саме така можливість. Компанія, яка орендує віртуальний приватний сервер, отримує необхідні потужності та обсяг пам’яті. Будь-який клієнт має можливість встановити на сервер власну операційну систему (в тому числі обравши будь-який з доступних дистрибутивів), а також додаткове програмне забезпечення. Окрім цього, хостинг-провайдер забезпечує:

  • наявність та стабільну роботу обладнання для надання гарантованих ресурсів;
  • відсутність обмежень на отримання та передавання трафіку;
  • root-доступ для повного контролю над сервером: від встановлення програм до моніторингу логів;
  • додаткові 35 Гб на окремому сервері, які можна використовувати для бекапів;
  • цілодобову перевірку HTTP, MySQL, ICMP сервера зі швидким інформуванням клієнта про зміни;
  • якісну цілодобову технічну підтримку українською мовою (тоді як більшість західних хостинг-провайдерів консультують виключно англійською).

Оценка материала:

5.00 / 2
FREEhost.UA пропонує українцям надійний хмарний VPS хостинг у Польщі 5.00 5 2
Прес-релізи / IT та зв'язок
13.10.2022 314
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»