<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.10.2022 7279

До України йде похолодання: синоптикиня розповіла, коли погіршиться погода

Погода в Україні найближчим часом зіпсується.

В Україні погода почне погіршуватися вже наступного тижня - в регіонах дощитиме, місцями падатиме мокрий сніг. Пише ТСН. 

Про це розповіла заступниця начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня в коментарі "Фактам".

Синоптики прогнозують, що зміні погоди передуватимуть атмосферні фронти, які на північному заході принесуть дощі, у Карпатах - мокрий сніг. Вже від 20 жовтня стовпчики термометрів почнуть знижуватися.

"19-20 жовтня очікуються атмосферні фронти, які на північному заході принесуть дощі, у Карпатах - мокрий сніг. Температура ночами очікується 8-13 тепла, вдень 19 жовтня 13−18 вище за нуль, а ось 20 жовтня можливе зниження температури, крім сходу, до 5-12 тепла (у Карпатах вночі та вдень близько 0)", - каже синоптикиня.

Натомість, 17-18 жовтня українців ще потішить суха і тепла погода. У регіонах прогнозують вдень до 10-15 градусів з позначкою "+", а на заході України навіть до +20 градусів. Температура ночами очікується 1-8 градусів тепла.

Нагадаємо, Укргідрометцентр оприлюднив інформацію про те, якою буде погода у жовтні, у другий місяць осені. Експерти заявляють, що жовтень буде досить передбачуваним.

Оценка материала:

5.00 / 2
До України йде похолодання: синоптикиня розповіла, коли погіршиться погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.10.2022 7279
Еще материалы раздела «Суспільство»