<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.10.2022 8113

Коли в Україні настане пік бабиного літа

Пік бабиного літа ще не настав.

Погода майже в усій Україні буде надалі теплою, а від 18 жовтня температура повітря ще зросте. Тож пік бабиного літа ще не настав.

Про це ТСН.ua розповів народний синоптик Стас Щедрін.

"В Україні ще не настав пік бабиного літа. Тобто до кінця поточного тижня та до середи наступної неділі по всій країні, окрім Карпат, ніяких снігопадів не передбачається", – зазначив синоптик.

"Навпаки з 18 жовтня в більшості областей температура зросте до +20+24 і це вже буде пік поточного часу", – зазначив Щедрін.

Нагадаємо, що водночас за прогнозами представниці Укргідрометцентру Наталії Голені, погода в Україні почне погіршуватися вже наступного тижня – у регіонах дощитиме, місцями падатиме мокрий сніг.

Оценка материала:

5.00 / 4
Коли в Україні настане пік бабиного літа 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
16.10.2022 8113
Еще материалы раздела «Суспільство»