<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.10.2022 3575

В Укргідрометцентрі назвали регіони України, де найбільше змінився клімат

Це переважно західні та північні регіони країни.

Директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда назвав регіони України, де відбулися найсильніші зміни погоди. Пише ТСН. 

Про це він сказав в інтерв'ю 24 каналу.

"Це переважно західні та північні регіони України. Там відзначають найбільшу зміну кліматичних умов. Найменшою вона є на півдні, у степових районах, а також на сході України", – зазначив Кульбіда.

Він також додав, що, якщо говорити про пори року, то найбільших змін зазнали літо й зима. Так, за словами очільника Укргідрометцентру, вони в Україні стали набагато теплішими.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі спростували фейк щодо прогнозів про надзвичайно сувору зиму. Водночас завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС Віра Балабух повідомила, що зима цього року в Україні очікується теплою.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Укргідрометцентрі назвали регіони України, де найбільше змінився клімат 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.10.2022 3575
Еще материалы раздела «Суспільство»