<
НОВИНИ ДНЯ: Пиріг з сиром і зеленню: простий рецепт несолодкої закуски  Церковний календар на червень 2024 року: коли будемо святкувати Трійцю та Вознесіння Господнє  В Україну ввірветься справжня спека, але будуть дощі: синоптики дали прогноз на початок тижня  Росіяни зібрали на Кольському півострові велику кількість боєздатних бомбардувальників  Секрет ідеального омлету: про ці дрібниці часто забувають  Перша спека і дощі: в Україну нарешті йде справжнє тепло  Щоб не піднімати ціни на бензин, гроші можна взяти у казино: звернення до ВРвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
19.10.2022 1048

Опалювальний сезон у Києві розпочнеться завтра

Завтра, 20 жовтня, у Києві розпочнеться опалювальний сезон. Усі будівлі за технологічним графіком почнуть підключати до системи теплопостачання.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Києва Віталія Кличка.

Перед опалювальним сезоном місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали. Рішення про старт опалювального сезону прийнято, виходячи насамперед з погодних умов.

Також важливим фактором для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію, щоб кияни не включали електрообігрівачі та кондиціонери та не перевантажували систему електропостачання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Опалювальний сезон у Києві розпочнеться завтра 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
19.10.2022 1048
Еще материалы раздела «Столиця»