<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
20.10.2022 753

У всіх муніципальних автобусах Києва запрацювала оплата банківською карткою

Розрахуватися можна банківською карткою або ґаджетом із NFC.

072aff76ca5998d5ae4156fae4d3898f_20.10.22

Відтепер на всіх муніципальних автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або ґаджетом із NFC. Пише ТСН. 

Про це повідомив керівник цифрової трансформації і Києва Петро Оленич.

"Жодні дрони і ракети не зупинять ідею, час якої настав. Розрахуватися банківською карткою або гаджетом з NFC можна вже на всіх автобусних маршрутах. Продовжуємо працювати, слідкуйте за оновленнями", – зазначив він.

Для оплати проїзду необхідно прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах.

Вартість разової поїздки у разі оплати банківською карткою – 8 гривень.

"Незабаром система працюватиме вже на всіх маршрутах і всіх видах комунального наземного громадського транспорту", - додали в КМДА.

Нагадаємо, від суботи, 15 жовтня, у комунальному громадському транспорті Києва розпочали підключення маршрутів, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою.

Оценка материала:

5.00 / 2
У всіх муніципальних автобусах Києва запрацювала оплата банківською карткою 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
20.10.2022 753
Еще материалы раздела «Столиця»