<
НОВИНИ ДНЯ: "Чорна бухгалтерія" та мовчання порнозірки: Трампа визнали винним за всіма 34 пунктами звинувачення  Трамп обрав собі радника на випадок повернення до Білого дому: цікаві деталі від WSJ  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правил  Чекати на спеку? Синоптик розповіла про погоду на 31 травня та в перші дні літа  Новий міністр оборони РФ Бєлоусов приречений на поразку: у The Hill пояснили чомувсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
07.09.2010 17:20 28556

На Столичном Автошоу 2010 состоится презентация автомобиля ЗАЗ Lanos с АКПП

Ежегодно на «Автошоу на Столичном» ЗАО «ЗАЗ» презентует новые разработки. В 2010 году стенд ДК «УкрАвтоЗАЗ-Сервис» представит вниманию автолюбителей автомобиль ЗАЗ Lanos 1,5л с АКПП.

 

С целью расширения модельного ряда выпускаемой продукции ЗАО «ЗАЗ» разработал новую модель автомобиля Lanos, оснащенного автоматической коробкой переключения передач (АКПП). На автомобиле установлен силовой агрегат объемом 1,5 л производства GM. Специалистами Запорожского автозавода проведен комплекс работ по адаптации данного силового агрегата на автомобиль, а также по обеспечению требований по нормам токсичности.
Автомобиль с АКПП повысит удобство управления при движении по городу, особенно в пробках, поскольку исключает постоянную работу водителя с педалью сцепления и рычагом переключения передач, обеспечивая плавность трогания и разгона автомобиля и таким образом повышает безопасность движения.
Производство автомобиля ЗАЗ Lanos 1,5л с автоматической коробкой переключения передач возможно в кузове седан и хэтчбек.
Также на стенде ДК «УкрАвтоЗАЗ-Сервис» будут представлены ЗАЗ Lanos фургон электромобиль, ЗАЗ Lanos Спорт и Автомобиль ЗАЗ Lanos хэтчбек – тюнинг.

Справка:
«Столичное Автошоу» - ежегодная автомобильная выставка, которая с огромным успехом проходит с 2004-го года. Организатор столичного Автошоу – Украинская Автомобильная Корпорация – транснациональная корпорация, лидер автомобильного рынка Украины; крупнейший производитель, дистрибьютор и поставщик высококачественных сервисных услуг; единственная компания в Украине с полным циклом производства; экспортер автомобилей в страны СНГ и ближнего зарубежья. Генеральный партнёр «Столичного Автошоу 2010» - «ПлюсБанк». Партнёры: «Mobil 1» и «МТС».
Информационными партнёрами автошоу выступают «Первый Автомобильный Канал», «Русское Радио», «За рулём Украина», «ICTV».

Оценка материала:

4.29 / 7
На Столичном Автошоу 2010 состоится презентация автомобиля ЗАЗ Lanos с АКПП 4.29 5 7
Прес-релізи / Авторинок
07.09.2010 17:20 28556
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 399
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 322
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 299
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 284
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 389