<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.10.2022 882

Можна зберігати до року: як заморозити та правильно розморозити вершкове масло

Зараз, коли продукти стрімко дорожчають, є сенс робити запаси.

0b4cf1b1550443c450509727d6b7f9e2_22.10.22

Шеф-кухарка Анна Вільямс поділилася з Мirror порадами щодо заморожування та розморозить вершкового масла, завдяки яким воно може зберігатися до року без втрати смаку та якості. Пише ТСН. 

Як зберігати вершкове масло

Заморожувати масло абсолютно безпечно. Головне, як і у разі з більшістю речей, які поміщають у морозильник, переконатися, що воно герметично упаковане. Якщо ви придбали великий брикет вершкового масла, краще загорнути його в пергаментний папір, а потім помістити в герметичний контейнер.

Термін зберігання масла в морозильній камері залежить від типу масла. Несолоне масло досить добре зберігається протягом чотирьох-шести місяців, солоне може зберігатися до року.

Як розморожувати вершкове масло

Вона додала, що розморожувати вершкове масло також просто. Якщо вам потрібно дуже швидко розморозити масло, ви можете зробити це в мікрохвильовій печі, використовуючи інтервали в десять секунд, хоча, за словами шеф-кухаря, найкращий спосіб розморозити його в холодильнику, якщо дозволяє час.

Яке розфасування вершкового масла найкраще для зберігання

Головна порада: якщо ви не плануєте щоразу використовувати велику кількість масла, наріжте його кубиками перед заморожуванням, а потім просто використовуйте за необхідності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Можна зберігати до року: як заморозити та правильно розморозити вершкове масло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.10.2022 882
Еще материалы раздела «Суспільство»