<
НОВИНИ ДНЯ: Україна знищує кораблі-ракетоносії Чорноморського флоту швидше, ніж РФ їх будує  Банки України отримали рекордний прибуток з початку року  Україна націоналізує два трубні заводи, які пов'язані з російським олігархом Горіловським  В Україні знову похолодає: синоптик назвав конкретні дати  Видатні українські військові минулого, які неодноразово давали прочуханки росіянам  Як можуть зрости ціни на автомобільне паливо з липня: прогноз експертів  Літні "плюси" будуть не скрізь. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.10.2022 1349

Дощі, туман та морози: якою буде погода в Україні 22 жовтня

У деяких областях України у суботу, 22 жовтня, очікуються невеликі дощі. Температура повітря вночі місцями опуститься до -1.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Загалом у суботу очікується суха погода, лише вдень у західних областях можуть пройти дощі. Вночі та вранці у центральних, південних та східних областях місцями туман.

Температура повітря на заході та півдні країни вдень підвищиться до 15 градусів вище нуля. У центральних, північних та східних регіонах денна температура становитиме +10...+11 градусів.

Вночі в Україні температура повітря коливатиметься від +4 до -1 градуса.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків,майбутня зима в Україні може бути теплішою, а тривалість періодів дуже холодної погоди з мінімальною температурою -25 градусів дуже низька.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощі, туман та морози: якою буде погода в Україні 22 жовтня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.10.2022 1349
Еще материалы раздела «Суспільство»