<
НОВИНИ ДНЯ: Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.10.2022 9066

Коли чекати останні теплі дні осені 2022

Незважаючи на різке похолодання і навіть мороз в Україні, до кінця жовтня синоптики очікують кілька теплих днів.

В Україні з 20 жовтня почалося похолодання, і вночі температура падає до 0 градусів. Проте, погода до кінця жовтня не весь час будуть дощі. Пише НВ. 

Після прохолодних вихідних 22−23 жовтня погода буде ясно.

Народний синоптик Наталка Діденко попереджає, що в неділю 23 жовтня вітер буде поривчатий, північно-західний

Температура повітря максимальною буде на заході та півдні України, протягом дня до +12+18 градусів, проте на решті території України температура вдень залишатиметься в межах +9+14 градусів вдень та 0+5 градусів вночі.

В неділю через хмарність погода стане теплішою вночі ― до +7+12 градусів.

У Києві 22-го жовтня буде сухо, 23-го жовтня очікуються дощі до другої половини дня неділі.

«Температура повітря у столиці передбачається максимально +10+13 градусів, з понеділка потепліє до +14+16 градусів», ― пише вона.

Аналогічний прогноз робить сайт accuweather.com. З неділі в Україні буде кілька ясних та теплих днів.

Зокрема 24−26 жовтня температура буде 14−15 градусів тепла вдень та 9−10 градусів вночі.

Із 26 жовтня починається похмура погода, яка буде супроводжуватися дощами. Вдень температура не перевищуватиме 9 градусів тепла, а вночі впаде до 0.

Вже 2 листопада очікується тимчасове потепління, денна температура знову підніметься вище 11 градусів, а вночі очікується до 4−5 градусів тепла.

Однак, із 7 листопада починається остаточне похолодання, і перші заморозки вночі вже з 12 листопада. Погода вдень не підніметься вище 8 градусів тепла, а вночі може опускатися до -3 і нижче.

Сайт Wisemeteo дає інший прогноз. Його синоптики впевнені, що листопад буде досить теплим та без мінусової температури.

Прогноз погоди для західних, південних та східних областей сайт дає приблизно одинаковий. Протягом листопада очікується від 7 до 13 градусів максимуми протягом першої половини місяця та похолодання орієнтовно до +4… +5 градусів — в останній тиждень місяця.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли чекати останні теплі дні осені 2022 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.10.2022 9066
Еще материалы раздела «Суспільство»