<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Політика
Європа
23.10.2022 829

Андрій Данилко у Варшаві вийшов на сцену не в образі Вєрки Сердючки і заспівав Russia goodbye

Артист завершив свій благодійний тур містами Польщі.

b116bf3b2592c89f633f49c36404a266_23.10.22

Благодійний тур Вєрки Сердючки містами Польщі завершився 21 жовтня феєричним концертом у Варшаві. Пише ТСН. 

Артистка також встигла виступити у Кракові та Гданьску. Сердючка організувала цей тур на знак подяки Польщі, яка стала тимчасовим прихистком для сотень тисяч українців, які втекли від російських бомб. Частину коштів, виручених від продажу квитків, Сердючка передасть на потреби постраждалих від війни в Україні та на потреби ЗСУ.

Цікаво, що концерт Сердючки у Варшаві відкривала співачка ROXOLANA. Минулого вечора зі сцени пролунали топові хіти Сердючки, які знають не лише українці, а й поляки. Всім залом глядачі підспівували Я не поняла", "Dolce & Gabbana", "Гоп-гоп", "Гуляночка", "Є пропозиція", "Хорошо", "Чита-дрита".

Вишенькою на торті стала фінальна пісня Dancing Lasha Tumbai. Її Сердючка разом з бендом виконала без сценічних костюмів. Перед присутніми у залі Андрій Данилко з'явився у своєму casual вбранні – чорних світшоті та штанах, а також кепці та масці на підборідді. У фіналі концерту на сцені до Данилка та ROXOLANA доєдналася й співачка Джамала, яка прийшла просто насолодитися концертом колеги. І всі разом співали оновлену версію Dancing Lasha Tumbai – з приспівом Russia goodbye.

Нагадаємо, що вперше Андрій Данилко вийшов на сцену не в образі Вєрки Сердючки під час концерту у Ризі місяць тому.

Оценка материала:

5.00 / 1
Андрій Данилко у Варшаві вийшов на сцену не в образі Вєрки Сердючки і заспівав Russia goodbye 5.00 5 1
Політика / Європа
23.10.2022 829
Еще материалы раздела «Європа»