<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 рокивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.10.2022 460

Ада Роговцева поділилася своїм першим досвідом роботи у бомбосховищі

Українська акторка поділилася своїми враженнями від роботи в укритті.

a5c21984e76af9cf7b140a52724d9b46_25.10.22

Один зі своїх проєктів про Григорія Сковороду Аді Роговцевій довелося записувати в укритті через повітряну тривогу, яка лунала Україною. На своїй сторінці в Instagram акторка записала відео, на якому розповіла про це своїм шанувальникам. Пише ТСН. 

Зірка українського кіно зазначила, що для неї цей досвід був дуже незвичним. Вона дуже поважає людей, які щодня продовжують робити свою справу, не дивлячись на ситуацію в країні.

"Привітайте мене. Я сьогодні працювала у бомбосховищі. Писали передачу про Сковороду. Люди, працівники українського радіо, працюють цілодобово. І часто із бомбосховища. Я щаслива, що працювала над таким матеріалом і з такими людьми", - сказала акторка.

Також Роговцева зазначила що Росія ніколи не зможе подолати Україну, тому що наша нація незламна.

"Ми переможемо. І в холоді, і в голоді, і у бомбосховищах", - заявила акторка.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ада Роговцева поділилася своїм першим досвідом роботи у бомбосховищі 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
25.10.2022 460
Еще материалы раздела «Суспільство»