<
НОВИНИ ДНЯ: На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дождивсі новини дня
Політика
Україна
31.10.2022 533

ЗСУ близько. Росіяни підривають мости в окупованих містах Луганської області

Російські окупанти підірвали міст через річку Красна біля Красноріченського та ще один - біля Кремінної в Луганській області.

imgonline_com_ua_resize_4aednq97dllr2msa_650x410_31.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Луганської ОВА Сергія Гайдая в Telegram.

"Їм дуже страшно, бо ми дуже близько. Росіяни підірвали міст через річку Красна біля Красноріченського", - написав він та опублікував фото зруйнованого мосту.

Окрім того, Гайдай повідомив, що вчора окупанти підірвали ще один міст біля Кремінної. Також, за його словами, навколо Кремінної та Сватового заміновані береги рік, дороги та мости.

Він зазначив, що командування РФ поставило задачу своїм військам зупинити просування українських бійців. Так, окупанти системно атакують Білогорівку, а після цього відправляють бійців на розвідку, але вони "традиційно не повертаються назад".

Запеклі бої тривають і на Сватівському напрямку.

Нагадаємо, українські військові взяли трасу Сватово-Кременна під вогневий контроль.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ близько. Росіяни підривають мости в окупованих містах Луганської області 5.00 5 2
Політика / Україна
31.10.2022 533
Еще материалы раздела «Україна»