<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
31.10.2022 491

Росія внесла до списку "недружніх країн" популярні офшорні зони

Росія 30 жовтня, знову розширила список "недружніх країн". РФ включила до нього популярні у світі офшорні зони.

_sanktsii_unian_825974_12_650x410_31.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Інтерфакс".

Російський уряд вніс до списку 11 заморських територій Великої Британії. Раніше ці держави та території підтримали санкції проти Росії.

Так, до списку потрапили Бермуди, Британська антарктична територія, Британська територія в Індійському океані, острови Кайман, Фолклендські острови, Монтсеррат, острови Піткерн, острови Святої Єлени, Вознесіння і Трістан-да-Кунья, Південна Джорджія, Південні Сандвічеві острови, Акротирі, Декелія, Теркс та Кайкос.

Раніше Росія визнала "недружніми" три британські острови - Ангілья, Британські Віргінські острови та Гібралтар. Тепер у списку усі 14 Британських заморських територій.

Варто зазначити, що деякі з цих острів та територій популярні у світі завдяки своїй юрисдикції для створення офшорних компаній.

Нагадаємо, що раніше Росія додала до свого списку "недружніх країн" острови Гернсі, Мен та Багами, які підтримали санкції Великобританії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія внесла до списку "недружніх країн" популярні офшорні зони 5.00 5 1
Політика / Світ
31.10.2022 491
Еще материалы раздела «Світ»