<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
31.10.2022 407

Окупанти розривають контракти та жаліються на командирів, що "косячать" (перехоплення)

Професійні військові РФ не витримують натиску ЗСУ і масово пишуть рапорти на розірвання контрактів. Вони не хочуть помирати за командування, яке "сильно косячить".

_2_facebook_com_ssu_mariupol_8_650x410_31.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на перехоплення СБУ розмови окупанта.

"Короче, мы сегодня будем писать рапорта о расторжении контракта в связи с несоблюдением условий... Нех*й нам тут делать, это мы так решили… Мы тут уже два месяца воюем, а нам ни копейки не заплатили…" - розповідає дружині контрактник ЗС РФ.

Він скаржиться на шалені втрати від ЗСУ і на те, що російське командування "сильно косячить". Тож тепер цей доброволець "не готовий за них помирати".

Як повідомлялось, раніше з перехоплення ГУР стало відомо, що російські командири скаржаться на масові крадіжки серед окупантів. Солдати крадуть тепловізори та відправляють додому.

Нагадаємо, з перехоплення українських розвідників з'ясувалося, що російські окупанти не приховують, що масово мародерять в українських містах та селах. Після цього, не соромлячись, їх обстрілюють.

Оценка материала:

5.00 / 1
Окупанти розривають контракти та жаліються на командирів, що "косячать" (перехоплення) 5.00 5 1
Політика / Україна
31.10.2022 407
Еще материалы раздела «Україна»