<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
31.10.2022 553

"Кухар Путіна" обурився на YouTube за "русофобський контент" і закликав заблокувати його у РФ

Євген Пригожин вже звернувся до генпрокурора Ігоря Краснова.

4fc4d2eecb7f2ba0a34bf6f7a355c10e_31.10.22

Російський бізнесмен та голова ПВК "Вагнера" Євген Пригожин, якого неофіційно називають "кухарем Путіна", хоче заблокувати YouTube в Росії.

Про це повідомила пресслужба холдінгу "Конкорд", який належить Пригожину, розмістивши заяву у соцмережі РФ.

З відповідним закликом Пригожин звернувся до генпрокурора Ігоря Краснова, повідомляє пресслужба.

Євген Пригожин стверджує, що з початком війни Росії проти Україні, яку у країні-агресорці називають "спеціальною операцією", у мережі розгорнулася "повномасштабна інформаційна війна", в якій активно використовуються дезінформація і негативні установки, "впроваджувані за допомогою YouTube".

Пригожин обурений, що на YouTube нібито "поширюються фейки, публікується русофобський контент, заклики до повалення влади в Російській Федерації і деструктивні матеріали". Замінити YouTube він пропонує VK, Rutube, "Однокласники", "Дзен".

Додамо, що Пригожин також почав будувати паралельну до Міноборони військову структуру. Аналітики вважають, що вона може стати великою загрозою для правління диктатора.

Нагадаємо, у РФ ПВК "Вагнера" масово набирає на війну ВІЛ інфікованих в’язнів із російських тюрем, також повідомляють про заражених гепатитом для подальшого їхнього залучення на будівництві оборонної лінії на окупованих територіях Донбасу.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Кухар Путіна" обурився на YouTube за "русофобський контент" і закликав заблокувати його у РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
31.10.2022 553
Еще материалы раздела «Світ»