НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
31.10.2022 495

Застосували ракети і дрони. Росіяни пошкодили 18 об'єктів у майже половині областей України

Росія сьогодні, 31 жовтня, обстріляла 10 областей України. Внаслідок ударів пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прем'єр-міністра Дениса Шмигаля в Telegram.

За його словами, окупанти застосували ракети та дрони для атак по Україні. Внаслідок цього знеструмлено сотні населених пунктів у семи областях України.

"Наслідки могли бути набагато гіршими. Але завдяки героїчній та професійній роботі ППО з понад 50-и випущених по нашій території ракет збито 44", - додав прем'єр.

Зараз у Київській, Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській областях тривають локальні аварійні відключення. Енергетики продовжують ліквідовувати наслідки обстрілів.

Шмигаль закликав українців заощаджувати електроенергію, щоб знизили навантаження на мережу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Застосували ракети і дрони. Росіяни пошкодили 18 об'єктів у майже половині областей України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
31.10.2022 495
Еще материалы раздела «Події»