<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.11.2022 779

Від 8° тепла на півночі до 21° на півдні: прогноз погоди в Україні на середу, 2 листопада

Погода буде переважно сонячною та сухою.

Середа, 2 листопада, в Україні буде без істотних опадів, а на півдні та заході ще і доволі теплою. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Так, за прогнозами синоптиків 2 листопада буде сухо. Вночі та вранці у західних областях місцями туман. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 8-13° тепла, у західній та південній частині вночі 3-8° тепла, вдень 13-18°, на півдні Одещини до 21°.

У Києві 2 листопада також буде сухо. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 2-4° тепла, вдень 10-12°.

Як прогнозує Наталія Діденко, 2 листопада в більшості областей суттєвих опадів не очікується. Трохи покапає незначний дощ лише вночі та вранці на сході, а вдень у північних областях. У четвер, за її словами, в Україні дощів побільшає, а в другій половині тижня - похолоднішає.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Стас Щедрін повідомив, що після 4-6 листопада в Україні різко похолоднішає, а також повернуться опади у вигляді дощів та навіть снігу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Від 8° тепла на півночі до 21° на півдні: прогноз погоди в Україні на середу, 2 листопада 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.11.2022 779
Еще материалы раздела «Суспільство»