<
НОВИНИ ДНЯ: Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіант  Трамп виношує “мирний план” для України: що про нього відомо — The Telergaph  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дождивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.11.2022 7677

Холоди наближаються: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді

Перший тиждень місяця буде відносно теплим.

Кліматологи стверджують, що цієї осені на українців очікують часті перепади температури. За даними сайту Gismeteo, погода в Україні в листопаді буде саме такою – досить теплі перші дні зміняться дощами та снігом. Пише zn.ua.

На заході України у перші дні листопада буде достатньо тепло. Наприклад, у Львові 2 листопада буде +15, а наприкінці тижня буде вже +9. Дощова погода прийде до західних областей ближче до кінця другого тижня місяця. Температура повітря наприкінці першої декади листопада опуститься до +7 градусів. У другій половині місяця на тепло чекати не варто. Синоптики обіцяють дощ, сніг та нічні морози до -5.

На схід України дощі прийдуть у перший тиждень листопада, але відносне тепло збережеться до середини місяця. Найтепліші дні обіцяють 10-11 листопада. У цей період температура повітря буде найвищою за місяць, зокрема стовпчики термометрів місцями піднімуться до +11 градусів.
Починаючи з 18 листопада у ці регіони прийдуть морози до -5 та снігопади.

У північних областях найтепліші дні обіцяють на початку місяця. У цей період туди прийдуть дощі. Максимально повітря прогріється до +10…+13 градусів. Перші заморозки очікуються після 20 листопада, а в останній тиждень місяця до цієї частини країни прийдуть нічні заморозки до -5.

У центральних областях України теплі дні можливі до 14 листопада, далі погода стане холодною та дощовою. Приміром, у Дніпрі в другій половині місяця мінімальна денна температура становить -3 та -9 вночі.

У південних регіонах України традиційно тепла буде більше. 11 листопада місцями повітря прогріється до +18 градусів, а небо буде сонячним та безхмарним. Майже весь місяць стовпчики термометрів коливатимуться в межах +11…+14 градусів. Похолодання прийде до регіону після 20 листопада.

Оценка материала:

5.00 / 2
Холоди наближаються: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.11.2022 7677
Еще материалы раздела «Суспільство»