<
НОВИНИ ДНЯ: Польща готує обмеження для російських дипломатів на території країни – подробиці від Сікорського  29 травня в Україні дощитиме, вдень до 28° тепла  Лавров прокоментував ідею виключити "Талібан" зі списку заборонених організацій  Країни НАТО створять у Європі "стіну безпілотників" через загрозу агресії РФ, - The Telegraph  Росія щомісяця втрачає 24000 солдатів заради імперіалістичної манії величі, - Шольц  Короткочасні дощі з грозами та до +28: прогноз погоди в Україні на 29 травня  Стати студентом без НМТ? Хто з випускників і як може вступити до вузу без тестіввсі новини дня
Політика
Україна
02.11.2022 378

США не бачить ознак підготовки Росії до ядерного удару

США не бачать ознак, що Росія веде підготовку до застосування ядерної зброї. Про це заявив координатор Ради національної безпеки США при Білому Домі Джон Кірбі.

Про це повідомляє Reuters.

Він не має конкретних коментарів до статті The New York Times, в якій повідомлялося про обговорення ядерного удару серед російських військових.

"Ми продовжуємо стежити за цим якнайкращим чином, і ми не бачимо жодних ознак того, що Росія веде підготовку до такого застосування", – сказав Кірбі.

За його словами, США із самого початку дали зрозуміти, що ядерна риторика РФ викликає глибоке занепокоєння – і Вашингтон серйозно до цього ставиться.

Оценка материала:

5.00 / 1
США не бачить ознак підготовки Росії до ядерного удару 5.00 5 1
Політика / Україна
02.11.2022 378
Еще материалы раздела «Україна»