<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенберга  Україна, ймовірно, готується до обстрілів території РФ далекобійними ракетами: з'явилися певні ознаки  Росія за місяць застосувала в Україні більше ніж 3 тисячі КАБів, - Зеленський  Яким буде початок літа в Україні: прогноз погоди до кінця тижня  Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травнявсі новини дня
Політика
Україна
03.11.2022 435

Постачання іранської зброї до РФ: ГУР просить громадян ділитися будь-якою інформацією

Головне управління розвідки Міноборони України просить громадян повідомляти будь-яку інформацію, яка допоможе визначити логістичні шляхи постачання іранського озброєння. А також ідентифікувати конкретних людей, відповідальних за ці поставки.

shahed_136_wikipedia_org______________1_650x410_03.11.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Головного управління розвідки МО України.

"Просимо повідомляти будь-яку інформацію, яка допоможе визначити логістичні шляхи постачання іранського озброєння та ідентифікувати конкретних осіб, відповідальних за ці поставки:
- інформація про осіб, відповідальних за організацію поставок - імена, займані посади, місця проживання та адреси офісів;
- розташування логістичних пунктів, складів (бажано з геолокацією);
- розташування залізничних станції та портів в яких відбувається завантаження-розвантаження;
- точні маршрути, якими переміщуються військові вантажі з Ірану до рф;
- бортові номери та фотографії автомобільного та морського транспорту, який переміщує ці вантажі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що всі особи, які задіяні у постачанні іранської зброї для використання у війні проти України, порушують міжнародне право і стають співучасниками злочинів, які РФ вчиняє на території України.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що Сполучені Штати мають намір використати всі доступні інструменти, щоб перешкоджати постачанню Ірану зброї Росії.

Також раніше ми писали, що Іран готується відправити Росії близько 1 тисячі додаткових одиниць зброї, включаючи балістичні ракети малого радіусу дії "земля-земля" та більше ударних безпілотників.

Оценка материала:

5.00 / 1
Постачання іранської зброї до РФ: ГУР просить громадян ділитися будь-якою інформацією 5.00 5 1
Політика / Україна
03.11.2022 435
Еще материалы раздела «Україна»