<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.11.2022 972

"Кримський міст на біс!": "Укрпошта" анонсувала випуск нової марки

Понад 70 тисяч листів марки вже продано по передзамовленню.

9dea0b46bbd2171d9c2ef7fc450a208e_04.11.22

У п'ятницю, 4 листопада, "Укрпошта" випустить нову марку - "Кримський міст на біс!". Пише ТСН. 

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Telegram.

"4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російський навалі. А ще 4 листопада державне свято на росіі - День Народного Единства. Ми, в "Укрпошті", настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам ;) А тому у п’ятницю, 4 листопада, "Укрпошта" випускає нову марку - "Кримський міст на біс!". І неважливо, хто насправді підірвав міст, нам вистачає самого факту", - написав він.

Смілянський також зазначив, що тираж марки складає 300 тис. маркових аркушів або 2,1 млн марок. Проте понад 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші вже цієї п'ятниці можна буде придбати у всіх міських відділеннях "Укрпошти". на її сайті, а також на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

Нагадаємо, першою "Укрпошта" випустила у продаж марку "Російський військовий корабель, йди на...!". 13 квітня ЗСУ потопили крейсер "Москва" - той самий "російський військовий корабель", який атакував Зміїний.

23 травня "Укрпошта" розпочала продаж нової марки з російським кораблем. Наступною стала марка з найбільшим у світі літаком "Мрія", який окупанти знищили у Гостомелі у перші дні повномасштабного вторгнення. Далі була марка "Доброго вечора, ми з України" з трактором, що тягне танк. Далі була марка з популярним псом-сапером Патроном.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Кримський міст на біс!": "Укрпошта" анонсувала випуск нової марки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.11.2022 972
Еще материалы раздела «Суспільство»