НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
06.11.2022 414

Україна запускає збір на флот морських дронів, - Зеленський

Україна наступного тижня запускає збирання на флот морських підводних ударних безпілотників.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відеозвернення.

"Наступного тижня запустимо ще один фандрейзинговий напрямок - акумулюватимемо кошти для флоту морських дронів. Думаю, що абсолютно кожен розуміє, що це і для чого це, і впевнений, що мільйони людей підтримають і такий напрямок у нашій обороні. Як це працює - усі вже бачили", - зазначив президент України.

За словами Зеленського, підводні дрони будуть застосовуватись лише для захисту морської акваторії України. Збір здійснюватиметься через благодійну платформу United24.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що глобальна ініціатива щодо підтримки України UNITED24 працює вже протягом трьох місяців. За цей час вдалося зібрати понад 6 млрд. гривень внесків.

Також ми писали, що українським військовим передали медичний гелікоптер Мі-2 АМ-1. Повітряне судно придбали завдяки пожертв через фандрайзингову платформу UNITED24.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна запускає збір на флот морських дронів, - Зеленський 5.00 5 1
Політика / Україна
06.11.2022 414
Еще материалы раздела «Україна»