<
НОВИНИ ДНЯ: "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися всі новини дня
Політика
Україна
06.11.2022 410

Кремль зробить винними військових за невдачі в Україні – британська розвідка

Останні тенденції з відставками у військовому керівництві Росії можуть свідчити, що Кремль збирається перекладати провину за свої невдачі та прорахунки у війні проти України на генералів.

Про це йдеться в огляді Міноборони Британії про війну в Україні за 6 листопада.

У ньому нагадують, що 3 листопада замість звільненого генерал-полковника Александра Лапіта командувачем Центрального військового округу, схоже, призначили генерал-майора Александра Лінькова - і, якщо це підтвердиться, є черговим прикладом заміни російських командувачів через невдачі на фронті. Розвідка нагадує, що перед тим Лапіна публічно критикували лідер Чечні Рамзан Кадиров та керівник ПВК Вагнера Євгеній Пригожин.

"Ці відставки свідчать про тенденцію звинувачувати вище командування російської армії у невдачах з досягненням цілей на полі бою. Частково це схоже на спробу зняти цю провину з вищого керівництва РФ в очах внутрішньої аудиторії", - зазначає британська розвідка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кремль зробить винними військових за невдачі в Україні – британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
06.11.2022 410
Еще материалы раздела «Україна»