<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Україна
06.11.2022 432

Росія вже потрапила в залежність до Ірану – ISW

За даними Інституту вивчення війни (ISW), Іран почав використовувати залежність Росії від поставок дронів-камікадзе в обмін на допомогу в реалізації ядерної програми.

Про це йдеться в повідомленні ISW.

"Росія закуповує системи озброєнь іранського виробництва для вирішення проблеми виснаження свого арсеналу високоточних боєприпасів", – йдеться в матеріалі.

Аналітики кажуть, що Іран, ймовірно, вже використовує залежність Росії від цих систем озброєнь іранського виробництва для того, щоб звернутися до Росії з проханням про допомогу в реалізації своєї ядерної програми.

"Прохання про допомогу в ядерній сфері і визнання поставок безпілотників - обидва є показниками того, що офіційні особи Ірану, ймовірно, мають намір чіткіше визначити двосторонні відносини в галузі безпеки з Росією, у яких вони будуть рівноправними партнерами", - говориться у звіті ISW.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія вже потрапила в залежність до Ірану – ISW 5.00 5 1
Політика / Україна
06.11.2022 432
Еще материалы раздела «Україна»