НОВИНИ ДНЯ: Зеленський повідомив деталі "мирного плану": чому він сподобається не всім  Зеленський озвучив "справедливе рішення" щодо питання територій Донбасу  Зеленський прокоментував можливі вибори в Україні: що сказав  Вихід ЗСУ без відходу армії РФ: Зеленський розкрив пропозицію США щодо Донбасу  Зеленський розробив успішну стратегію відповіді на мирний план Трампа — WSJ  Санкції не зупинили експорт: грецькі танкери допомагають Росії продавати нафту  На Київ насувається небезпека — деталі попередження синоптиківвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.11.2022 2055

Форшмак з оселедця за справжнім єврейським рецептом: так ви ще не готували!

Форшмак має безліч варіантів приготування, але як готувати цю диво-намазку з оселедця за справжнім єврейським рецептом, знає небагато хто.

Рецептом поділився Сергій Поканевич, український шеф-кухар, бренд-шеф кількох одеських ресторанів. Пише rbc.ua.

Шеф пропонує додати у страву яблука, але не прості, а мочені.

Продукти (на 6 порцій):

  • Оселедець малосольний - 1 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Хліб білий - 50 г
  • Яблука мочені - 100 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Сіль - до смаку
  • Перець чорний мелений - до смаку

Покрокове приготування

Відваріть яйця, підсушіть хліб.

Вершкове масло і очищений оселедець пропустіть через м'ясорубку. Те ж саме треба зробити з яблуками, маслом, хлібом, курячими яйцями.

Додайте сіль і чорний молотий перець.

Перемішайте форшмак і ще раз перекрутіть його на м'ясорубку ще раз.

Те ж саме можна зробити в блендері.

Поставте форшмак в холодильник хоча би на дві години.

Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 4
Форшмак з оселедця за справжнім єврейським рецептом: так ви ще не готували! 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
08.11.2022 2055
Еще материалы раздела «Суспільство»