<
НОВИНИ ДНЯ: Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.11.2022 2063

Солимо кільку по-одеськи: дуже простий і дешевий рецепт

Домашня малосольна кілька до картопельки та ще й зеленою цибулею. Що може бути краще для найсмачнішою у світі вечері? А приготувати таку рибку дуже просто: всього дві спеції, риба і вода.

screenshot_1_567_650x410_08.11.22

Рецептом кільки по-одеськи поділився Сергій Поканевич, український шеф-кухар, бренд-шеф кількох одеських ресторанів, фундатор власної кулінарної школи. Пише rbc.ua.

Складники:

  • Тюлька (кілька) - 1 кг
  • Вода - 1 л
  • Сіль - 1/2 ч. л
  • Цукор - 1 дрібка (0,5 кавової ложки)

Покрокове приготування

Зробіть маринад, додавши у кип'ячену чи очищену воду кімнатної температури, сіль та цукор.

Залийте маринадом рибу. Її не треба попередньо чистити. Достатньо буде розморозити і добряче вимити.

Перемішайте рибу в маринаді. Вона має постояти в холодному місці протягом 48 годин.

Почистіть рибу від голів, кишок і хребта. Готове філе можна подавати до столу.

Оценка материала:

5.00 / 4
Солимо кільку по-одеськи: дуже простий і дешевий рецепт 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
08.11.2022 2063
Еще материалы раздела «Суспільство»