НОВИНИ ДНЯ: Чому заморозки не буде: Залужний надав докази, що Третя світова вже триває – до чого готова Україна та світ  В Україні не прогнозують опади на початку грудня  В Україні автоматизували реєстрацію права власності на нерухомість після будівництва  Розформування ТЦК не піде на користь обороноздатності країни, - Веніславський  Росії вистачить радянської зброї до кінця 2025 року – El Mundo  В Україні 27 листопада переважно без опадів, уночі до -8°  У НАТО заявили про необхідність ударів по Росії у разі її атакивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.11.2022 2136

Солимо кільку по-одеськи: дуже простий і дешевий рецепт

Домашня малосольна кілька до картопельки та ще й зеленою цибулею. Що може бути краще для найсмачнішою у світі вечері? А приготувати таку рибку дуже просто: всього дві спеції, риба і вода.

screenshot_1_567_650x410_08.11.22

Рецептом кільки по-одеськи поділився Сергій Поканевич, український шеф-кухар, бренд-шеф кількох одеських ресторанів, фундатор власної кулінарної школи. Пише rbc.ua.

Складники:

  • Тюлька (кілька) - 1 кг
  • Вода - 1 л
  • Сіль - 1/2 ч. л
  • Цукор - 1 дрібка (0,5 кавової ложки)

Покрокове приготування

Зробіть маринад, додавши у кип'ячену чи очищену воду кімнатної температури, сіль та цукор.

Залийте маринадом рибу. Її не треба попередньо чистити. Достатньо буде розморозити і добряче вимити.

Перемішайте рибу в маринаді. Вона має постояти в холодному місці протягом 48 годин.

Почистіть рибу від голів, кишок і хребта. Готове філе можна подавати до столу.

Оценка материала:

5.00 / 4
Солимо кільку по-одеськи: дуже простий і дешевий рецепт 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
08.11.2022 2136
Еще материалы раздела «Суспільство»