<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
09.11.2022 50469

В Україну йде розкішне осіннє тепло: синоптики розказали, де та коли буде +16°

У середу, 9 листопада, у кількох областях України очікується потепління.

Цього тижня в Україні переважатиме антициклональний характер погоди. У наступні три доби буде без істотних опадів, а температура дещо знизиться. Проте у середині тижня у кількох областях потеплішає аж до +16°. Пише УНІАН. 

За даними Укргідрометцентру, на початку тижня в Україні буде хмарна погода без істотних опадів. Вночі та вранці 9 листопада в західних та південних областях, 10 листопада по всій Україні місцями очікується туман.

Температура вночі очікується 1-6° тепла, вдень буде +7...+13°.

Сьогодні у східних, більшості центральних та південних областей, а 10-11 листопада на південному сході країни вночі буде від 2° тепла до 3° морозу, а вдень повітря прогріється до 4-10° тепла.

Як прогнозується, вже ближче до кінця тижня у більшості областей України, крім сходу, пройдуть невеликі, місцями помірні дощі.

Яка погода буде в Україні цього тижня

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчий тиждень в Україні буде відносно теплим, без різких стрибків і перепадів температур. Опадів буде небагато і вони будуть несильними. До кінця тижня по всій країні трохи похолоднішає.

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими днями погодні умови в Україні визначатимуться антициклонами. Очікується погода без значних опадів, а температура збережеться вищою за норму практично по всій країні.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде розкішне осіннє тепло: синоптики розказали, де та коли буде +16° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
09.11.2022 50469
Еще материалы раздела «Суспільство»