НОВИНИ ДНЯ: Народні прикмети і забобони, що пов’язують декабрист із долею та енергетикою оселі  Гороскоп на 8 грудня: Овнам - нікуди не поспішати, Скорпіонам - поставити крапку  Кухонний апокаліпсис: який посуд краще негайно викинути  Хмарний тиждень попереду: детальний прогноз на найближчі дні  РФ різко змінила тактику ударів по Україні: що стало новою ціллю  Антирекорд з довіри: Мерц зіткнувся з падінням рейтингів та загрозою від АдН, - Bloomberg  Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 8 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.11.2022 2583

Салат "Вітамінний": простий сезонний рецепт

Назва салату "Вітамінний" говорить сама про себе. До його складу входять інгредієнти, які є в кожному холодильнику, тому цю страву легко і просто готувати. 

7c458edf6916cffa5300585058fc1792_10.11.22

Салат недорогий і продукти до нього можна знайти у будь-якому магазині або на ринку. "Вітамінний" підійде до повсякденного вживання і на святковий стіл як легка закуска. Пише ТСН. 

Ця страва корисна для організму, багата вітамінами та мікроелементами, особливо в холодну пору року. Фахівці давно стверджують, що краще за все вживати ті овочі і фрукти, які традиційні для нашої місцевості, а буряк, морква і кукурудза – те, до чого ми звикли з дитинства. Таким чином, наш організм максимально засвоює ці продукти.

Інгредієнти:

  • морква - 1 шт.;
  • кукурудза - 1 банка;
  • буряк – 1 шт.;
  • салат зелений за смаком;
  • кріп - за смаком;
  • олія оливкова – 1 ст л.;
  • сік лимонний – 1 ст л.;
  • соус соєвий - 1 ст л.;
  • перець чорний мелений - за смаком

Приготування

Буряк та моркву потрібно нарізати соломкою або натерти. Потім покласти в пароварку і готувати 15 хвилин до м’якості. Тим часом дрібно наріжте кріп і салат.

Щойно буряк і морква будуть готові, дайте охолонути, після чого слід змішати всі інгредієнти (морква, кукурудза, буряк, салат і кріп).

Далі в окремому посуді змішайте оливкову олію, соєвий соус, чорний молотий перець за смаком та перемішати.

Після цього заправте лимонним соком і дайте настоятися 5-7 хвилин.

Страву після цього можна подавати до столу.

Порада

Буряк і моркву також можна просто зварити цілим, а вже потім нарізати соломкою, щоправда, це буде і довше і не так корисно.

Оценка материала:

5.00 / 2
Салат "Вітамінний": простий сезонний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.11.2022 2583
Еще материалы раздела «Суспільство»