<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.11.2022 4816

Найсмачніший вінегрет за рецептом Клопотенка. Овочі варити не треба

Євген Клопотенко розповів, як приготувати неймовірно смачний вінегрет, який буде ще й кориснішим, ніж зроблений звичайним способом.

Vinegret-z-zapechenyh-ovochiv_siteWeb-Ukr_11.11.22

Рецепт з'явився на сайті відомого кулінара. Пише rbc.ua.

Клопотенко пропонує для зимового салату овочі не варити, а запекти в духовці.

Інгредієнти:

  • 400 г картоплі
  • 300 г моркви
  • 300 г буряка
  • 200 г зеленого горошку (замороженого)
  • 200-300 г солоного огірка
  • 30 г петрушки (або іншої зелені на ваш смак)
  • Сіль та перець до смаку
  • Для соусу: 3 ст. л. соняшникової олії, 2 ст. л. оцту, винного або яблучного.

Покроковий рецепт

Розігрійте духовку до 180 градусів. Овочі добре помийте і запечіть до готовності - картоплю і моркву 40 хвилин, а буряк 80 хвилин.

Дайте овочам охолонути і поріжте на шматочки середнього розміру. Викладіть овочі в миску, додайте солоні огірки, горошок і посічену петрушку.

Для приготування соусу змішайте олію і оцет за допомогою вінчика, додайте дрібку солі. Заправте салат соусом, додайте сіль і перець за смаком.

Оценка материала:

5.00 / 2
Найсмачніший вінегрет за рецептом Клопотенка. Овочі варити не треба 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.11.2022 4816
Еще материалы раздела «Суспільство»