<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.11.2022 32783

Може намести до пів метра снігу: синоптики здивували прогнозом погоди на наступний тиждень

До України йде арктичне повітря.

Від наступного тижня до України прийде похолодання. Щобільше - до наступних вихідних навіть може засніжити. Пише ТСН. 

Про це попередила синоптикиня Наталка Діденко.

"Похолодання очікується з наступного тижня. А ближче до наступних вихідних, 18-19 листопада, можливий сніг", - спрогнозувала вона.

Про холодну та снігову погоду попереджає і народний синоптик Стас Щедрін. За його словами, до України йдуть морози та сніг - "намести може до пів метра". Втім, де саме може засніжити, він поки не зміг сказати.

"Від 14 числа до України з північного-сходу надійде холодне арктичне повітря. Внаслідок цого очікується значне похолодання до -2-5 градусів вдень та до -6-11 ночами. В Україні може дуже захурделити, намести може до 20-40 сантиметрів снігу", - розповів синоптик.

Натомість до наступного понеділка, 14 листопада, в Україні буде відносно тепло - 8-10 градусів тепла, а на заході - до +14.

Як повідомляломя, сніг та морози до мінус 5-11° вдарять в Україні вже цього місяця. Грудень майже увесь буде з мінусом і вдень, і вночі. Водночас вночі в середині місяця температура опускатиметься до мінус 16-17° та навіть 20° на півночі країни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Може намести до пів метра снігу: синоптики здивували прогнозом погоди на наступний тиждень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.11.2022 32783
Еще материалы раздела «Суспільство»