<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.11.2022 8070

Зима наближається: синоптик розповіла, коли чекати на сніг

Це станеться вже цього місяця.

До приходу календарної зими залишилось менше місяця. І хоча, за прогнозами синоптиків, вона не принесе сильних та затяжних морозів, вже скоро українці відчують наближення найхолоднішого сезону. Пише zn.ua.

За прогнозами синоптика Наталії Діденко, суттєве похолодання можливе вже наступного тижня. А ближче до наступних вихідних, 18-19 листопада, в деяких областях в України прийде перший сніг. До цього значних опадів чекати не варто, хоча погода буде достатньо вологою.

Її слова частково підтверджують дані з сайту Weather. Згідно їм, наступний тиждень буде достатньо холодний. А от сніг у Києві слід чекати вранці 17 листопада.

Що стосується інших регіонів, то за попередніми прогнозами синоптиків у листопаді ймовірніше всього слід чекати на снігопади у другій половині місяця. Це стосується деяких західних, центральних та північних областей України.

Якою буде зима 2022-2023 і коли чекати на морози читайте в матеріалі Віри Балабух «Аномальні температури: чи буде зима холодною».

Оценка материала:

5.00 / 2
Зима наближається: синоптик розповіла, коли чекати на сніг 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.11.2022 8070
Еще материалы раздела «Суспільство»