<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.11.2022 996

Лити та капати не буде: синоптики обіцяють останні комфортні вихідні перед жахливими "мінус 11"

Через тиждень може намістити півметра снігу, тому потрібно терміново завершувати всі справи на дачі

Відповідно до прогнозу народного синоптика, найближчими днями на українців очікує порівняно комфортна погода. Пише telegraf.com.ua.

"Скільки бачить синоптичне око – дощів в Україні не видно ", — пише у соціальній мережі синоптик Наталія Діденко. При цьому вона застерігає, що йдеться про вихідні.

У свою чергу, колега Наталії Діденко, синоптик Ігор Кібальчич, прогнозує, що на вихідні, 12 – 13 листопада, погода очікується без істотних опадів, лише вночі у суботу місцями у західних областях пройде невеликий дощ. Вітер у суботу північно-західний, 5-10 м/с, у неділю очікується його посилення до 9-14 м/с, на Лівобережжі вдень окремі пориви до 15-20 м/с. Температура повітря суттєво не зміниться.

"Тому можете планувати заключні роботи на дачах, утеплювати перед зимою стіни, дахи, то фарбувати і підфарбовувати. Та й їздити, перевозити вантажі без дощу, твердіше — краще", — рекомендує Діденко.

Також вона солідарна з народним синоптиком Стасом Щедріним у тому, що похолодання очікується наступного тижня. А 18-19 листопада можливий сніг. При цьому вона поки що не обіцяє мінус 11 градусів морозу вночі.

Похолодання підтверджують погодні сайти. Так, згідно з інформацією "Динаміки погоди", у Києві температура "піде в піке" 16 листопада.

Приблизно в цей термін почнеться зниження температури повітря і на заході країни.

У центрі найбільші "мінуси" очікуються 19 листопада.

Через день температурна крива поповзе вниз на півдні.

При цьому тішить те, що зниження температури буде тимчасовим, а потім почнеться її плавне підвищення. А в грудні в частині областей температура навіть підніматиметься до +14 градусів вдень. Саме така погода і потрібна більшості українців – тоді не страшні проблеми з перебоями постачання газу та інші страшилки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лити та капати не буде: синоптики обіцяють останні комфортні вихідні перед жахливими "мінус 11" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.11.2022 996
Еще материалы раздела «Суспільство»