<
НОВИНИ ДНЯ: Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупантивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.11.2022 20318

В Україну йде різке похолодання: на яку погоду чекати до кінця місяця

Подекуди стовпчик термометра опуститься до -8 градусів.

Після відносно теплого початку листопада в Україну йде похолодання, а разом із ним опади та нічні морози. Пише telegraf.com.ua.

Як йдеться у прогнозі Гісметео, різке погіршення погодних умов у нашій країні варто чекати вже в середу, 17 листопада. Цього дня практично по всій території України стовпчики термометра підуть униз, а у багатьох областях випаде сніг, хоча місцями він упереміш із дощем.

Оскільки температура повітря вдень все одно залишатиметься у плюсовому діапазоні, то не варто розраховувати на те, що сніг затримається хоч на кілька днів.

У західних областях після невеликих снігопадів 17 листопада й до кінця місяця зберігатиметься відносно суха та сонячна погода з легкими мінусами у темний час доби.

У центральних областях нічні морози будуть відчутнішими, а до кінця місяця стовпчики термометра навіть вдень не показуватимуть значно вище за нуль.

Найбільше прохолодно буде у східній частині України, там стовпчики термометра почнуть падати вже після понеділка. Нічні морози у цих областях місцями сягатимуть -8 градусів, хоча до кінця місяця там стане на пару градусів тепліше.

Жителям південних областей пощастить із погодою більше, принаймні сильних морозів там до кінця місяця чекати не доведеться.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде різке похолодання: на яку погоду чекати до кінця місяця 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.11.2022 20318
Еще материалы раздела «Суспільство»