<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.11.2022 44572

3 дні морозів та снігу: де в Україні різко похолодає

В Україні наступного тижня різко похолодає. Синоптики попередили про сніг та морози. Однак така зимова погода у листопаді затримається не довго.

Джерело: Gismeteo. Пише 24tv.ua.

 

На початку тижня, 14 листопада, на Заході України ще буде тепло і сонячно. Однак з середини тижня, 17 листопада, випаде сніг.

Як і де в Україні зміниться погода

Найбільший контраст у погоді відчують мешканці західних областей. Адже після +11 градусів і яскравого сонця, які будуть в понеділок, у четвер температура опуститься до +1 градуса. 18 листопада буде ще холодніше. Вдень стовпчики термометрів покажуть -1 градус, а вночі – -6 градусів. Нічні морози затримаються в регіоні до 20 листопада включно.

Водночас вже з 21 листопада на Захід на кілька днів завітає потепління.

У Києві морозів вдень не буде. Однак вночі 18 та 19 листопада стовпчики термометрів покажуть -2 градуси. Сніг у столиці обіцяють так само – з 17 листопада. Він падатиме до 20 листопада, щоправда, з дощем.
На решті території України такого різкого перепаду температури не прогнозують. Однак 18 – 20 листопада майже всюди будуть дощі. В Одесі при цьому буде тепло – до +13 градусів.

Якою буде зима в Україні: прогнози синоптиків

Раніше директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда в інтерв'ю 24 каналу розповів, що лютих морозів не буде. Ба більше, зима буде теплішою за попередню.

За прогнозами Кульбіди, морозні періоди можливі, втім, ймовірно, вони триватимуть лише декілька днів. Зокрема, стовпчики термометрів опустяться до -25 градусів на Сході нашої держави.

Зауважимо, що температура повітря у січні та лютому в Україні зросла на 2 – 2,5 градуси. За словами директора Укргідрометцентру, це – "страшенне потепління". Водночас цей процес зупинятися не буде. Навпаки – тенденція йде до ще більшого зростання температури.

Оценка материала:

5.00 / 3
3 дні морозів та снігу: де в Україні різко похолодає 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
14.11.2022 44572
Еще материалы раздела «Суспільство»