<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецептвсі новини дня
Політика
Україна
15.11.2022 779

Генштаб ЗСУ не збирається робити паузу на зиму - американський генерал

Збройні сили не даватимуть нагоду новомобілізованим російським солдатам навчитися та набратися досвіду для подальших наступальних дій.

b1166365ee988f4eeb0ea2a1f4e21fd9_15.11.22

Генеральний штаб не збирається робити паузу на зиму і надалі чинитиме тиск на російські сили, щоб вони не могли перегрупуватися, укріпитися. Пише ТСН. 

Про це заявив колишній командувач сухопутних сил США у Європі, генерал-лейтенант Бен Годжес в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

"Я не думаю, що Генеральний штаб збирається робити паузу на зиму, я в це не вірю. Я вважаю, що кожен командир прагнутиме підтримувати цей тиск на російські сили, щоб вони не могли перегрупуватися, укріпитися", - зазначив він.

Американський генерал переконаний, що є сенс підтримати цей тиск.

"Вони (українські військові - ред.) не хочуть дати нагоду цим новомобілізованим солдатам навчитися та набратися досвіду. Є сенс підтримати цей тиск", - сказав він.

Нагадаємо, раніше ТСН.ua проаналізував, що кажуть та пишуть на Заході щодо подальших сценаріїв розвитку війни після звільнення Херсона й правобережжя.

Військовий експерт Роман Світан вважає, що українська армія не буде форсувати Дніпро в районі Херсона. На його думку, основна мета зараз - деокупація Мелітополя.

Військовий експерт Олександр Коваленко також вважає, що після деокупації Херсона ЗСУ не будуть одразу прориватися на лівий берег Дніпра. А Олег Жданов роззповів про три сценарії для ЗСУ після деокупації Херсона. Серед них - звільнення Криму.

Оценка материала:

5.00 / 3
Генштаб ЗСУ не збирається робити паузу на зиму - американський генерал 5.00 5 3
Політика / Україна
15.11.2022 779
Еще материалы раздела «Україна»