<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
16.11.2022 929

У Києві цього тижня очікується перший сніг – КМДА

Водіїв закликають змінити гуму на авто, а пішоходів - носити світловідбивні елементи.

У Києві цього тижня, у четвер, 17 листопада, очікується перший сніг. За прогнозами синоптиків, температура повітря опуститься до -2 градусів. Також снігопад прогнозують у п`ятницю. Пише ТСН. 

У КМДА попереджають, що на дорогах може бути ожеледиця.

"Закликаємо водіїв змінити гуму на авто й бути обачними на дорогах, особливо в темний час доби. А пішоходів - носити світловідбивні елементи, аби бути помітними для водіїв", - зазначили в КМДА.

Зазначається, що дорожники та спецтехніка готові боротися з ожеледицею та прибирати наслідки опадів. Цього сезону дороги, мости й тротуари оброблятимуть піщано-соляною сумішшю, рідкими хлоридами, рідким природним бішофітом.

Нагадаємо, народна синоптикиня Наталка Діденко попередила, що до кінця тижня температура повітря в Україні знижуватиметься. На півночі та північному сході країни є ймовірність мокрого снігу. А в інших регіонах піде дощ.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Києві цього тижня очікується перший сніг – КМДА 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
16.11.2022 929
Еще материалы раздела «Столиця»