<
НОВИНИ ДНЯ: Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2022 13919

Після снігів і морозів в Україні ще буде потепління: коли чекати

В Україну у листопаді увірвалася зимова погода. Однак сніги й морози – не остаточні. Восени ще буде потепління.

Джерело: Наталка Діденко, пише 24tv.ua.

Щоправда, це потепління буде незначне. Воно відповідатиме показникам останніх днів осені.

Коли в Україні потепліє

Таке-сяке потепління накриє Україну з початку наступного тижня, 22 листопада.

До речі, синоптикиня Наталка Діденко закликала українців не лякатися холодної погоди, адже це нормальна сезонна програма для нашого помірно-континентального клімату.

Яка буде погода в Україні у грудні

За даними синоптичного ресурсу Gismeteo, у перший місяць зими в Україні буде багато снігу. У Києві він падатиме практично кожен день до кінця грудня. З 20-х чисел місяця вдарять сильні морози – температура повітря опуститься до -14 градусів вдень та -18 градусів уночі.

У західних областях на початку місяця снігу не буде, а 5 – 7 грудня обіцяють дощовий період. Затяжні сніги почнуться лише з 18 грудня, а після 22 грудня будуть сильні морози.

На Півдні України, традиційно, пануватиме тепліша погода. У першій декаді грудня температура повітря ще становитиме +6...+9 градусів, а небо буде ясним. Морози обіцяють ближче до кінця місяця. Зауважимо, що снігу буде дуже мало, більше – дощу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Після снігів і морозів в Україні ще буде потепління: коли чекати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2022 13919
Еще материалы раздела «Суспільство»