<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.11.2022 1005

Синоптики розповіли, чи чекати снігу на Новий рік

Чого чекати від погоди у грудні

ВУкраїну днями прийде помітне похолодання, під час якого країну буквально засипле снігом, проте загалом розраховувати на холодне закінчення листопада та грудень не варто. Втім, згідно з очікуванням синоптиків, у період новорічних свят треба бути готовими до морозів та снігопадів. Пише telegraf.com.ua.

Як йдеться у прогнозі Гісметео, у грудні погода буде досить хаотичною з періодами морозів та теплої погоди аж до +10 градусів. Також очікується, що і залишок листопада і весь грудень буде дуже багатим на опади у вигляді снігопадів та злив.

Так у західних областях практично весь грудень температура повітря вдень утримуватиметься у плюсовому діапазоні, проте в останній тиждень грудня очікується різке похолодання та снігопади.

У центральних областях буде прохолодніше. Хоча на початку місяця і можливий період потепління, проте місцевим жителям варто чекати легких "мінусів".

Для жителів сходу грудень пройде у постійній зміні періодів морозів та відлиги.

Теплу погоду прогнозують і для жителів півдня нашої країни, де, згідно з очікуваннями синоптиків, у середині місяця повітря може прогріватися аж до +15 градусів.

Проте тенденція прогнозу вказує, що до початку новорічного періоду на всій території країни варто очікувати на морози та снігопади.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики розповіли, чи чекати снігу на Новий рік 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.11.2022 1005
Еще материалы раздела «Суспільство»