<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
19.11.2022 829

Системи ППО Hawk вже скоро стануть на бойове чергування, - Повітряні сили

Зенітно-ракетний комплекс Hawk, який нещодавно союзники передали Україні, незабаром стане на бойове чергування Повітряних сил.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова спікера Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі телемарафону.

Вже працюють на фронті NASAMS та Iris-T. Очікуємо, що запрацює і система Hawk, яка зараз уже готується для того, щоб стати в бойові порядки Повітряних сил. Таким чином посилюватимемо існуючу систему ППО", - розповів він.

Нагадаємо, раніше Іспанія оголосила про передачу додаткових ракетних комплексів Hawk (MIM-23 Hawk). З основними характеристиками цих систем можна ознайомитись у нашому матеріалі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Системи ППО Hawk вже скоро стануть на бойове чергування, - Повітряні сили 5.00 5 2
Політика / Україна
19.11.2022 829
Еще материалы раздела «Україна»