<
НОВИНИ ДНЯ: Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  Зеленський про Gripen: пілоти мають почати тренуватися зараз, щоб не втрачати час  В Києві вперше за час повномасштабної війни пройде КиївПрайд: названо дату та подробиці  США дозволили Україні бити по РФ наданою зброєю: у Путіна відреагували  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Спекотний початок літа: якою буде погода в Україні у перші вихідні червнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.11.2022 2295

Смачно та економно: як приготувати деруни без відходів

Як приготувати деруни без відходів.

____40896_650x410_20.11.22

Рецептом ідеальних дерунів без відходів на сніданок ділиться біолог Дарка Озерна в студії "Сніданку з 1+1". Пише rbc.ua.

Що потрібно?

Для приготування дерунів без відходів візьміть:

  • нечищену картоплю - чотири штуки
  • нечищену моркву - одна штука
  • сир - 70 грамів
  • яйце - одна штука
  • борошно - чотири столові ложки
  • сіль, перець - до смаку

Як готувати?

На дрібній терці натріть моркву та картоплю. Оскільки готуємо без відходів, то й очищати їх непотрібно. Лише ретельно вимити та переконатися, що коренеплід ніде не пошкоджено чи зіпсовано.

Насправді шкурки цих овочів придатні до споживання. У них, так само як у шкірці яблука, містяться важливі для людини вітаміни та мікроелементи.

Змішайте натерті моркву та картоплею, додайте до них яйце. Ретельно перемішайте суміш, щоб яйце розчинилося. Стосовно повторного використання шкарлупки яйця, то її можна подрібнити та додати до землі домашніх квітів як добриво.

Наступним кроком додаємо цільнозернове борошно. Тепер натираємо сир і також додаємо до тіста. Не забудьте про сіль та перець, і перемішайте.

Розігрійте пательню, змажте її олією та смажте деруни з обох сторін до появи хрусткої золотавої скоринки. Подавайте зі сметаною та зеленню. Сніданок готовий, смачного!

Оценка материала:

5.00 / 3
Смачно та економно: як приготувати деруни без відходів 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
20.11.2022 2295
Еще материалы раздела «Суспільство»